Harz en miniferie i Harzen til lave priser – Panoramic Hotel

Miniferie i Harzen: Hotel Panoramic i Bad Lauterberg har uovertrufne priser. Book direkte online her!

Hotel Panoramic er en perfekt overnatningsmulighed hvis i skal på en miniferie i Harzen.

Takket være den centrale beliggenhed midt i Tyskland, kan Harzen hurtigt og nemt nås med bil eller tog. Hvis du gerne vil lægge hverdagens stress bag dig og snuppe et par dages miniferie efter en travl uge, er du kommet til det helt rette sted: selv med et ophold på en eller to nætter, kan du nyde en weekend på Hotel Panoramic i Bad Lauteberg og få samlet energi og genoplade batterierne. De smukke landskaber og den idylliske natur er en rejse værd på alle tider af året!


Mini-ferie i Harzen til lave priser:
Hvad kan kan man foretage sig?

Harz-Kurzurlaub im Hotel Panoramic in Bad Lauterberg
Harz-Kurzurlaub im Hotel Panoramic in Bad Lauterberg

Uanset om du ønsker et aktivt eller et afslappet og roligt ophold: en miniferie i Harzen byder på et varieret tilbud at fridtids aktiviteter. Forår og sommer byder på skønne cykelture og udfordrende mountainbike trails. Efteråret i Harzen er meget populært til alle der gerne vandrer. Og vinteren er optimal til at stå på ski, lave langløb, kælke eller til vintervandringer.

Harzen er altid et meget vellidt rejsemål hele året rundt og især til familier med børn.


Vore tilbud til en uforglemmelig miniferie i Harzen

Kurzreisen Harz günstig buchen
Kurzreisen Harz günstig buchen

Her på siden kan du finde vores tilbud til en uforglemmelig miniferie i Harzen. Hotellet er især populær hos familier med børn, men også singles, par og grupper er velkomne gæster i vores hus. Book en eller to nætter, og vælg et ophold med enten morgenmad, halvpension eller All-Inclusive. Der er gratis parkering lige foran hotellet.

Har du spørgsmål angående vores pakker? Eller vil du have flere informationer angående en miniferie i Harzen kan du bare ringe eller sende os en e-mail. Teamet i receptionen vil meget gerne hjælpe. Vi glæder os til at høre fra dig!


egnet til dette

TilbudHappy Family PLUS

Mindst 3 overnatninger
All-inclusive
2 personer inkl. 2 børn under 7,9 år

FRA

€ 67 / per voksen / nat


Søg og bestil