En miniferie i Harzen til lave priser – Panoramic Hotel

Miniferie i Harzen: Hotel Panoramic i Bad Lauterberg har uovertrufne priser. Book direkte online her!

Søger I efter et godt tilbud til et week-endophold i Harzen med svømmehal, wellnesstilbud, venligt personale og lækkert mad? Så er Hotel Panoramic i Bad Lauterberg den helt rigtige adresse.

Billige weekend ophold i Harzen – tag tiden til at slappe af

Harz Wochenendurlaub im Hotel Panoramic Bad Lauterberg
Weekend-ophold i Harzen i Hotel Panoramic Bad Lauterberg

Om det er fra fredag til søndag, eller en forlænget weekend til mandag: en weekend i Harzen er perfekt til en time-out fra kontor- og hverdags stress. Takket være den centrale beliggenhed midt i Tyskland kan Harzen hurtigt og nemt nås med bil eller tog. Det storslående landskab omkring hotellet giver feriefornemmelse lige fra starten. Uanset om du er ung eller gammel, i et weekend ophold i Harzen får hver gæst sin helt personlige oplevelse. Om sommeren indbyder de store dæmninger og de idylliske bjerg-og skovsøer på en svømmetur. Efteråret nyder stor popularitet blandt vandrere. Og om vinteren kan du stå på ski, løbe skilangrend på fremragende velvedligeholdte løjper, kælke ned ad bjerget eller nyde fantastiske vandreture i snedækkede landskaber. Kort sagt, Harzen er en ideel destination til en kort ferie på ethvert tidspunkt af året!

Fra vores Hotel kan du nå at se mange smukke steder og seværdigheder i Harzen på kort tid. Dette er ideelt til et weekendophold, hvor du ved, at du kun har en eller to dage til at gøre tingene. Men vi kan forsikre dig: takket være det varierede udvalg af aktiviteter og turistattraktioner i regionen, føles en Harzen-weekend som en rigtig ferie. Vores Hotel er derfor ideel til at samle nye indtryk, forkæle dig selv og tanke ny energi til krop og sind.

Vores tilbud til en uforglemmelig weekend i Harzen

Ideale Unterkunft für ein Harz-Wochenende
Ideel overnatningsmulighed til et weekend-ophold i Harzen

På denne side kan du finde vores tilbud til et uforglemmeligt weekendophold i Harzen. Hotellet er især populært hos familier med børn, men også singles, par og grupper er velkomne gæster i vores hus. Book en eller to nætter, f.eks. fra Fredag til Søndag eller et helt lille ophold fra Lørdag til Søndag. Selvfølgelig er det også muligt at booke en forlænget weekend med flere overnatninger. Vælg et ophold med enten morgenmad, halvpension eller All-Inclusive. Der er gratis parkering lige foran hotellet. Har du spørgsmål angående vores weekend tilbud? Eller vil du have flere informationer? Så kan du bare ringe eller sende os en e-mail. Teamet i receptionen vil meget gerne hjælpe. Vi glæder os til at høre fra dig!


PASSENDE DERTIL

TilbudHappy Family PLUS

Mindst 3 overnatninger
All Inklusive
2 personen inkl. 2 børn under 7,9 år

FRA

€ 67 / pr. nat


Søg og bestil