Hotel til en ferie med hund i Harzen

I vores hotel i Harzen er hunde mere end velkomne. Det en selvfølge at hunde godt må komme med på ferie. Ifølge mottoet: „Har hundefar og mor det godt, har hunden det også godt“ tilbringer i afslappende dage med jeres firbenede ven i vores hundevenlige hotel. Selvom vi ikke er et hundehotel, er husdyr meget velkomne i vores hotel.

Hundevenligt hotel i Harzen

Hunde Harz Hotel
Hunde hotel Harzen

Ferie, uden bekymringer, selv med hund -det er muligt med et ophold på Hotel Panoramic i Bad Lauterberg. Især i ferien kan du tilbringe de dejligste øjeblikke med din firbenede ven. Hvis du ikke vil efterlade din hund hos familien eller i en hundenpension, så kom til os i Harzen – perfekt til en ferie med hund. Hund!

Millioner af hunde er i Tyskland ikke blot husdyr, men meget mere et familiemedlem. Til ture med hunden er der utallige skovveje og enge direkte ved hotellet. For at du kan tilbringe en stressfri ferie med hunden i Harzen, vil vi gerne give nogle nyttige tips angående et ophold i Hotel Panoramic.

Ferie med hund i Harzen – dette bør du vide

Hunde-Urlaub im Harz-Hotel Panoramic
Ferie med hund i Hazen Hotel Panoramic

Harzen er et meget hundevenlig ferieområde. Utallige, godt skiltet vandre og skovveje i Harzen er perfekte til lange vandringer med hund. Dog er det nødvendigt at holde sig til bestemmte regler.

  • I skal vide, at i Harzens skove skal hunde holdes i snor.
  • Hundeskoven i Wildemann i Harzen er et stort indhegnet område hvor hunde kan løbe frit rundt uden at blive fristet til at jage vilde dyr.
  • Det er tilladt at hunde må bade i de fleste damme og søer, undtagen i særlige drikkevand-damme. Af hensyn til badende mennesker, anbefaler vi, at vores gæster søger damme med hundene, hvor der er få mennesker.
  • Hvis i vil have jeres hund med i Brockens togbane er der nogle ting i bør vide: Hunde skal have mundkurv på. Til en hund fra og med 20cm ryghøjde skal der betales 50% af en regulær togbillet. Ligeledes har hunde desværre ingen adgang til Brockens restaurant.

Vi beder vores gæster om altid at have hunden i snor hvis I bevæger jer rundt omkring hotellet og at rense hundens poter efter gåture. Ligeledes er hotellets og naboernes grundstykker ikke hundetoiletter. Vi håber på jeres forståelse.

Giv os ved reserveringen besked om, at i rejser med hund. Hvis i respekterer visse regler står der intet i vejen for en dejlig Harzen-ferie med jeres hund. Hvis i har spøgsmål angående overnatning med hund, hjælper vi meget gerne. Vi glæder os til at høre fra jer.


Søg og bestil