Arrangement

Julemagi 2020

Julen i Harzen- i kurbadet Bad Lauterbrunnen er bare helt perfekt. Du kan vælge mellem to størrelser ferielejligheder til din jule familie ferie i Harzen. Et ophold i et dejligt hotelværelse eller i en ferielejlighed er ideellt. Hotellet byder på en festlig atmosfære samt et omfattende børnepasnings program, så at bedsteforældrene også kan tilbringe tid sammen på egen hånd.
JULEN I HARZEN

80

per person / nat
  • Mindst 4 overnatninger
  • All-lnclusive
  • 2 personer inkl. 2 børn under 7,9 år

TJEK PRISER

Book Jul og Nytår sammen og få 10 % rabat!

Pris pr. voksen per nat


Standard lejlighed Komfort lejlighed Superior hotelværelse
fra 3 overnatninger € 87,00 € 92,00 € 119,00
fra 4 overnatninger € 80,00 € 85,00 € 112,00

Ikke indeholdt i prisen er den lokale skat (Kurtaxe) der for tiden koster 2,20 € (fra 18. år og opad), 0,40 € (fra 14 år -til 17,9 år) per person og nat. Børn under 14 år betaler ingen turistskat.


Hver ekstra eller ældre barn per nat


indtil 2,9 år € 6,00
fra 3 til 7,9 år € 20,00
fra 8 til 11,9 € 26,00
fra 12 til 14,9 € 37,00

Tillægsgebyr per nat


Enkeltværelse voksen € 25,00

Der er daglig hotelservice inkludret i prisen i vore Superior-hotelværelser!

All InclusiveMORGENMAD
Varm/kold morgenmad buffet også med fiberrig kost


KAFFE OG KAGE
Kaffe & kage „så meget man kan spise“ om eftermiddagen


DRIKKEVARER
Alle åbne drikkevarer (særligt menukort over drikkevarer som frisk fadøl, husets vin, slush ice, sodavand, te og kaffe) fra klokken 10:00 til 21:00 i All-Inclusive restauranterne

MIDDAGSMAD
Frokostbuffet med rigt udvalg af salater


AFTENBUFFET
Warm/kold aftenbuffet med dagligt skiftende mottoer og stor salatbar

Den 24.12 er der udelukkende halvpension

  • varm / kold morgenbuffet også med fiberrig kost
  • Festlig julebuffet, uden drikkevarer

Omfattende Juleprogram

  • vi bager småkager i vores julebageri
  • hyggeligt program juleaften med besøg af julemanden
  • vi synger julesange sammen
  • selskabelig aften med feuerzangenbowle (Krydret decemberdrik på rødvin og rom med en dramatisk brændende sukkertop) og film

Hold jul i Harzen med hele familien

Jul i Harzen – stille og rolig eller aktiv?

Ønsker du at undgå advent- og juletidens stress og nyde en afslappende juleferie i Harzen? Så er Hotel Panoramic i Bad Lauterbrunnen den helt rigtige adresse. Hos os kan du tilbringe helligdagene stille og rolige og som taget lige ud af en billededbog.

På Aparthotel Panoramic i det idylliske bad Lauterbrunnen føler de små gæster sig lige så godt tilpas som forældrene og bedsteforældrene. Hvis du ønsker at fejre jul i Harzen med hele familien så book en rummelig lejlighed (4-5 Pers.) hos os. Lejligheden har den fordel, at i har eget fuldt udstyret køkken. Som familie med børn er du derfor uafhængig og kan holde juleferien helt efter dine egne ønsker. Men familier med større børnebørn vælger også gerne at bo i en af vore komfortable hotelværelser til deres juleferie i Harzen.

Vores Hotel er også det ideelle udgangspunkt for at besøge et af de charmerende julemarkeder i Harzen. Julemarkeder i Goslar, Clausthal-Zeller Feld, Bad Sachsa, Sankt Andreasberg, Osterode og Altenau, vinter magien i Bad Harzburg eller lyseglans i Samsongraven er alt indenfor rækkevide med bilen.

Hvis du hellere vil have en mere aktiv juleferie i Harzen, findes der et eldorado for skiløbere i regionen. Man behøver ikke at rejse til alperne for at stå på ski. Langløb, alpint skiløb, kælkning, skøjteløb og sne-vandreture: Harzen har fremragende vintersports-områder.


Fortryllende jul på hotel Panoramic

Selv med meget små børn kan du ubekymret nyde familieferien på Aparthotellet. Vi har mange faciliteter, der er nyttige med baby. En baby rejse-seng med sengetøj og sikkerhedsgitter garanterer en sikker og god nats søvn for de små. Efter aftale er babysitting endda muligt.

Personalet på det børnevenlige Aparthotel Panoramic er indstillet på de yngste gæster og sørger for en børnevenlig atmosfære på hotellet. Børn fra 3 år og opad kan blive underholdt i vores Kids-Club. Vi har en legeplads lige ved hotellet, et bordtennisrum og en minigolfplads – her har hele familien det sjovt! Mange andre spil og fritidsaktiviteter afrunder familieferien i Harzen

Søg og bestil