Kørselsvejledning


IBIL

Hvis du kommer fra Göttingen

Kør på B27 i retningen af Bad Lauterberg/Braunlage. Forsæt på B27 gennem byen, forbi Autohaus „Opel Blume“ og drej så den næste vej til højre. Følg vejen frem til Panoramic-Hotellet.


I BIL

Hvis du kommer fra Nordhausen

A38 i retning af Göttingen. Frakørsel „Kreuz Großwechsungen“ på B243 i retningen af Osterode. Frakørsel Bad Lauterberg (Kliniken) og drej til højre ved det første lyskryds i Bad Lauterberg. Kør gennem byen, forbi Autohaus „Opel Blume“ og drej så den næste vej til højre. Følg vejen frem til Panoramic-Hotellet.


I BIL

Hvis du kommer fra Braunlage

Kør på B27 i retningen af Bad Lauterberg/Göttingen og ind i byen. Drej til venstre lige før „Hotelbetriebsbedarf Döbrich + Kohl“ og følg vejen frem til Panoramic-Hotellet.


Parkering

Parkeringspladser står til rådighed døgnet rundt. Parkering er gratis men på eget ansvar. Desuden er der flere gratis parkeringspladser i Masttal, Bad Lauterberg.


TOG / BUS

Via offentlig transport

Kør til hovedbanegården Herzberg am Harz

Tag bus nr. 450 i retning af Am Glockenberg, St Andreasberg. Stå af ved holdestedet Meilerplatz, Bad Lauterberg. Fra busstoppestedet er der omkring 5 minutters gåtur til hotellet.

Søg og bestil