FERIELEJLIGHEDER TIL LAVE PRISER I BAD LAUTERBERG

Bestil ferielejligheder i Harzen til lave priser online

På Hotel Panoramic i Bad Lauterberg får I en afslappet og aktiv ferie i en ferielejlighed med fri adgang til svømmehal i Harzen. Vore lejligheder er den ideelle indkvartering, hvis du rejser med flere personer – som familie med børn eller med venner.

Harz-Ferielejligheder med svømmehal i Bad Lauterberg

Harzen er et af de mest populære feriemål i Tyskland. I den sydlige del af Harzen ligger byen Bad Lauterberg. Byen er et statsgodkendt spa og det ældste vand-spa i nordtyskland. De mange kurhopholdstilbud og de dejlige omgivelser sørger for, at feriedagene i Harzen er behagelige med alsidige aktiviteter.

Vore dejlige ferielejligheder er en ideel forudsætning for en afslappet ferie. På denne side kann der bookes ferielejligheder til lave priser direkte hos os.

BOOK NU
Schwimmbad im Hotel Panoramic
Ferienwohnung im Harz Apartment Typ B
Aussicht vom Panoramic Hotel im Harz

Ferielejlighed – Ferie med familien – naturligvis i en ferielejlighed i Harzen

Vore billige, fuldt udstyrede og komfortable ferielejligheder i Bad Lauterberg, Harzen byder på plads til 4 henholdsvis 5 personer:

 • Stort alrum/soveværelse med komplet indrettet køkkenhjørne (undtagen: Superior hotelværelser!)
 • I ferielejligheden kan børn få deres eget soveværelse. Det giver familielivet en mere afslappende ferie for hele familien
 • Badeværelse, toilet og altan supplerer lejlighederne
 • Smuk udsigt over Bad Lauterbrunnen og Harzen

Stå op når du har lyst, nyd morgenmad med hinanden – og det i hyggelige omgivelser. Sådan begynder feriedagene i Harzen. I løbet af dagen er der meget at opdage: umiddelbar nær byen Bad Lauterberg ligger Oderstausøen og Bergsøen Wiesenbeker Teich (Badesøer).

Der er endnu mere badesjov i Vitamar i Bad Lauterberg – et badeland kun 300 meter fra hvor i bor – hvor hele familien kan have det rart. Det store bølgebassin, vandrutsje-banerne og strømbanen er rigtig sjov for børn. Alle vore gæster får med deres Harz-Gæstekort 15 % rabat på indgangsprisen i VITAMAR. Også et besøg værd er Kirchbergtherme (Kirkebjerg-spa) med mange attraktioner for store og små badegæster.

Vore ferielejligheder i Bad Lauterberg er det ideelle udgangspunkt for udflugter i naturparken Harzen!

Ferienwohnung im Harz Hotel Panoramic Typ B
Kinderzimmer Ferienwohnung Harz im Hotel Panoramic Typ B
Badezimmer Typ B Ferienwohnung Harz
Ferienwohnung Harz Hotel Panoramic Typ A
FeWo Harz Kinderzimmer Typ B
Schwimmbad im Hotel Panoramic

Ledige ferielejligheder i Harzen til en afslappende familieferie

af en feriebolig i Harzen sig, for i den børnevenlige lejlighed kan man spise aftensmad uden stress. Aftenen kan ende roligt i lejligheden – børnene sover og forældrene hygger sig på altanen eller i den pænt indrettede stue.

En anden feriedag med familien kan man tilbringe direkte her i feriebyen Bad Lauterberg, for også her kan voksne og børn foretage sig en masse sammen. Hvad vi kan fremhæve er et besøg i Bergwerk Scholmzeche (Minen Scholmzeche). Her får man et interessant indblik i minedriften i gamle dage af kobber og jern.

Men også på hotellet er der mange tilbud til børn:

 • De børnevenlige omgivelser omkring ferielejlighederne i Harzen
 • Svømmehal
 • Legeplads
 • Kids Club
 • Legemuligheder
 • Vore ferielejligheder i Harzen skaber således ideelle betingelser for en all-round vellykket familieferie
HARZEN FERIELEJLIGHEDER

Vore services på PanoramicAnkomst og afrejse

Lejlighederne står til rådighed fra ankomstdagen kl. 16:00 indtil afrejsedagen kl. 10:00.

Programmer & Animation

Alle programmer, animationer og tillægsydelser tilbydes med forbehold.

Gratis WIFI

Vi tilbyder gratis WIFI i hotellets lobby. Gratis og nemt internet!


Inkluderet i prisen

Et sengetøj per person såvel som rengøring på afrejsedagen er inkluderet i prisen. Ligeledes inkluderet er strøm, koldt og varmt vand, varme og satelit TV med 3 kanaler fra privatkanalen ”SKY” (Sport 1, Sky Film und Disney-Channel, ændriger forbeholdt). Alle lejligheder er røgfri. Efter den 8. overnatning er der en ekstra gratis rengøring.

Ikke inkluderet i prisen

Rengøring og skift af sengelinned under opholdet kan bestilles, men er ikke indeholdt i prisen. Undtagelse: Superiorværelserne har daglig rengøring inkluderet i prisen.

Ikke indeholdt i prisen er heller ikke den lokale turistskat der for tiden koster 2,20 € (fra 18. år og opad), 0,40 € (fra 14 år -til 17,9 år) pr. person og nat. Børn under 14 år betaler ingen turisturskat.

Husdyr

Ved en bindende booking beder vi jer angive jeres medrejsende kæledyr. Priser finder I i denne prisliste. Pas godt på, at jeres dyr ikke generer eller udgør en fare for andre gæster, for I overtager fuldt ansvar for jeres dyr. Vi beder jer have forståelse for, at husdyr ikke er tilladte i restauranterne og at hunde skal holdes i snor, såvel i huset, som udenfor på hotellets område. Desuden er husdyr ikke tilladt i Superior- & Comfort-kategori.


All Inclusive

Retten til All-Inclusive-ydelserne starter på ankomstdagen kl. 16:00 og slutter på afrejsedagen kl. 10:00. Vær opmærksom på at det er obligatorisk at bære hotellets armbånd.

Har du stadig spørgsmål?


Spørg os!

Har du stadig spørgsmål omkring vores lejligheder? Eller vil du bestille din ferielejlighed i det skønne Bad Lauterberg? Vores venlige medarbejder hjælper meget gerne med bestillingen. Hvis du gerne vil have videre informationer eller bestille en lejlighed er det bedst at ringe til os eller sende os en E-Mail. Vi glæder os til at høre fra dig!  Søg og bestil